Lawpoint Legal Partnership

Lawpoint biedt haar frequente opdrachtgevers uit de juridische sector de mogelijkheid om Lawpoint Legal Partner te worden. Met dit partnership krijgt u het directe telefoonnummer van een van onze deurwaarders en wordt u altijd direct door uw vaste deurwaarder bediend.

Efficiency

De status van Lawpoint Legal Partner biedt u niet alleen korte lijnen, maar ook de mogelijkheid van direct overleg op het door u gewenste niveau. Zo kunt u al voor het verstrekken van uw opdracht direct bij de deurwaarder advies inwinnen over de voorbereiding, inrichting en uitvoering van uw opdracht. Deze speciale service van Lawpoint bevordert de efficiency en biedt net dat stuk extra dienstverlening waar zowel u, als uw cliënten van profiteren!

Promotie

Naast efficiency biedt het Lawpoint Legal Partnership ook kosteloze promotie van uw kantoor. Als Lawpoint Legal Partner heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van uw logo in het referentieoverzicht op onze website. Hiermee bereikt u een breed scala aan bedrijven uit verschillende sectoren, die dagelijks onze website bezoeken. Als Lawpoint Legal Partner presenteert u zich daarmee aan veel bedrijven binnen uw doelgroep en laat u zien dat u samenwerkt met een partij die de door u geleverde kwaliteit van dienstverlening waarborgt en verrijkt.

Bent u advocaat of jurist en besteedt uw kantoor minimaal een opdracht per week aan Lawpoint uit? Ga dan direct naar onze contactpagina en meld u aan voor het Lawpoint Legal Partnership!