Voor Advocaten

Gerechtsdeurwaarders en advocaten vormen een ijzersterk duo op het gebied van proces- en executierecht. Lawpoint is zich zeer bewust van de toegevoegde waarde die zij voor de advocatuur heeft en biedt daarom een uitstekende dienstverlening voor advocaten.

Onze extra voor de advocatuur aangeboden diensten en mogelijkheden zijn gericht op snelheid, eenvoud en kwaliteit. Hiermee leveren wij een grote bijdrage aan de tevredenheid van uw client. Zo kunt u via onze website op eenvoudige wijze snel en kosteloos digitaal opdrachten indienen. Ook bieden wij advocaten de mogelijkheid om Legal Partner te worden, waardoor communicatielijnen met onze deurwaarders nog korter worden en u nog sneller en gerichter uw opdrachten kunt laten uitvoeren.

Met onze ruime ervaring op het gebied van vermogens-, proces- en executierecht bent u verzekerd van optimale inzet van kwaliteit en snelheid voor uw opdracht. Kies daarom vandaag nog voor Lawpoint, the next generation gerechtsdeurwaarders met oog voor kwaliteit en snelheid ineen!